Hem Aktiviteter Historik

Historik

av admin

Stickcafé på Panncentralen där besökarna stickade tillsammans med Maria Kyrkans internationella grupp babypaket och skickade sina stickade kläder ut till världen olika sjukhus. Kvinnorna som föder fick då ett babypaket. Detta för att öka säkerheten vid förlossningar för både kvinnan och barnet.

Paketen förmedlades av Human bridge.

Besökarna träffades på Panncentralen alla tisdagar för att sy babypaket.

I måndags

I måndags kväll så hade Panncentralen besök utav Evert Bengtsson från arbetsförmedlingen i Växjö. Han hade goda samtal och diskussioner med gästerna om arbete och många frågor ställdes.

Panncentralen tackar så mycket för en god diskussions kväll.


19/2

Denna torsdagen 19/2 så har besökarna sytt tygblöjor, stickat strumpor, mössor och koftor till babypaketen för stickcafét. Dessa skickas ut i världen till sjukhus där kvinnor får ett babypaket efter förlossningen.


21/5

Torsdagen den 21 maj så var 5 stycken spelare ifrån Öster IFs A-lag hos Panncentralen. De kom dit och umgicks med personal och gästerna. En frågesport hölls som gästerna fick delta i där priserna var fribiljetter till en av deras fotbollsmatcher. Besökarna var även ute och körde straffsparkar på målvakten ifrån laget.

En kvinnlig besökare var en av dom första som lyckades göra mål på målvakten Sulejmen Sarajlic, stort grattis till henne!

En trevlig och lyckad kväll.


1/1

God fortsättning på det nya året!
Efter en lång ledighet, har Panncentralen öppet igen.
De hälsar både nya och gamla gäster välkomna tillbaka.


16/12

Igår måndag 16/12, var det dags för vårt traditionella julbord. Många gäster hittade till Panncentralen, både nya och stammisar. Tomten var även på besök till barnen. Det såldes lotter till förmån till Mariakyrkans julgåva.
En underbar kväll med mycket kärlek och värme.


1/11

En gråmulen lördag i november var det dags för familjeresan. Det blev en fantastisk och härlig dag för alla som deltog. Resna gick till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby


23/4

Under hela april har Panncentralen haft mattema från olika delar av världen. Många goda rätter har tillagats av fantastiska kvinnor.