Hem Nyheter Fastighetsbox – Få paket och post direkt i byggnaden

Fastighetsbox – Få paket och post direkt i byggnaden

av admin

I samarbete med boxicon.se

Det blir allt vanligare att få sina paket, precis som sin post, hemlevererade istället för att hämta ut dem hos ett ombud. De traditionella brevlådorna som finns i fastigheter runt om i Sverige är inte anpassade för stora paket vilket leder till att många paket lämnas ute i trapphuset. Detta problemet kan enkelt lösas med installering av moderna och säkra fastighetsboxar.

Vad är en fastighetsbox?

Fastighetsbox är ett praktiskt och smidigt alternativ till brevlådor och brevinkast. En fastighetsbox har ett större mått än en traditionell brevlåda vilket gör att man kan ta emot större försändelser utan problem. Fastighetsboxar finns i flera olika mått och material. Att installera fastighetsboxar är ett bra och effektivt sätt att underlätta leveranser av post och paket och samtidigt öka livskvaliteten för de människor som bor i fastigheten.

Fastighetsbox för alla typer av fastigheter

Fastighetsboxar installeras i de allra flesta nybyggen som produceras idag. Det är vanligt att använda sig utav fastighetsbox i flerbostadshus, radhus, på kontorshotell och i köpcentrum. Varje paketbox har en egen nyckel och är kopplat till respektive bostad.

Fördelar med en fastighetsbox

Att använda sig utav fastighetsbox har många fördelar både för fastighetsägaren och för brevbäraren som ska dela ut paketen.

Ta emot större paket

En fastighetsbox tillåter den boende att på ett säkert sätt ta emot större paket och försändelser. Med en fastighetsbox behöver de inte oroa sig över att paketet behöver lämnas ute i gången där det enkelt kan bli stulet eller förstört.

Slipp dörrar med brevinkast

Installerar man fastighetsboxar i husen slipper man brevinkast på dörrarna och säkerhetsdörrar utan inkast kan installeras. Dörrar utan brevinkast ger större säkerhet mot inbrott och brand. Utan inkast minskar dessutom buller, lukt och drag från gången för den boende.

Enklare arbete för brevbäraren

En fastighetsbox tillåter brevbäraren att öppna upp hela fronten och på ett enkelt och ergonomiskt sätt lämna ut post och paket. Brevbäraren behöver inte ta sig till alla boenden individuellt, vilket minskar spring i och oljud i trapphuset.

Liknande artiklar