Hem Nyheter Flyttfirma i Stockholm

Flyttfirma i Stockholm

av admin

Är det dags att flytta? Att byta boende är en rolig och spännande händelse i livet, men det kräver också en hel del jobb och ansträngning. När du flyttar är det viktigt att du packar dina tillhörigheter på ett bra och säkert sätt så att inget skadas eller går sönder när du fraktar det. Att packa ner och upp sina ägodelar kan vara omständigt och ta lång tid. Som tur är finns det proffs som kan hjälpa dig med hela din flytt, och som gör processen både enkel och smidig.

Flyttfirma för privatpersoner och företag

Peter Åkare är en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa både privatpersoner och företag med flytt. Flyttfirman grundades år 1984 och har sedan dess hjälpt mängder av människor i Stockholm att flytta. Med deras långa erfarenhet och personliga service får du precis den hjälp du behöver. Alla uppdrag de tar sig ann är ansvarsförsäkrade och utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Alla tjänster inom flytt

Förutom den traditionella typen av flytt som kallas bohagsflytt, erbjuder Peter Åkare även andra tjänster inom flytt som bland annat kontorsflytt, magasinering och flyttstädning. De kan dessutom hjälpa dig att återvinna saker du vill bli av med. Med egna fordon hjälper de dig att hantera ditt avfall på ett miljövänligt sätt. Med en flyttfirma blir hela din flyttprocess mer effektiv och smidig.

Ytterligare tjänster som Peter Åkare kan hjälpa dig eller ditt företag med:

  • Möbelmontering
  • Personaluthyrning
  • Flyttstädning
  • Vindsröjning
  • Evakueringsflytt

Hjälp genom hela flyttprocessen

Få hjälp med flytten från början till slutet. Flyttfirma Peter Åkare i Stockholm kan ta hand om hela flyttprocessen åt dig. Genom att låta proffs packa ner dina ägodelar kan du vara övertygad över att de ligger säkert förpackat. De hjälper även till att demontera möbler som ska med i flytten. Dina behörigheter transporteras av erfarna chaufförer på ett säkert sätt genom Stockholm för att sedan packas upp i ditt nya boende. När du anlitar en flyttfirma som Peter Åkare behöver du inte tänka på att köpa flyttkartonger eller packmaterial, detta får du låna av flyttfirman helt gratis. Flyttkartongerna levereras ut till dig och hämtas sedan upp när flytten är avklarad.

Få gratis offert

Vill du veta vad det kostar att anlita en flyttfirma kan du enkelt gå in på deras hemsida och skicka in en förfrågan om en gratis offert. Du får sedan svar skickat till dig redan inom sex timmar. Peter Åkare tar hand om hela flytten, så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya boende.

Liknande artiklar