Hem Nyheter Hagalunds Kontorshotell kan hjälpa dig!

Hagalunds Kontorshotell kan hjälpa dig!

av admin

Sponsrat inlägg av Hagalunds-kontorshotell.se

Är du företagare, entreprenör eller någon som behöver lite extra plats för att utöva det du älskar? Då är Hagalunds kontorshotell i Stockholm något för dig!

Hagalunds kontorshotell erbjuder billiga kontorshotell i Stockholm. Allt som behövs för just ditt kontor finns på plats! Kontoren finns i många olika storlekar och erbjuder såväl internet som kopiator, kaffe och frukt och konferensrum. Även posthantering, mindre mötesrum, larm och övervakning och parkeringsplatser finns på plats. Städning ingår naturligtvis också!

Det centrala läget innebär att det finns goda möjligheter att äta ute eller klämma in ett träningspass på lunchrasten. Om du hellre spenderar lunchrasten med att gå i butiker finns det gott om dem i området och Mall of Scandinacia ligger bara fem minuter bort med bil.

Om ni plötsligt skulle känna att kontoret är för litet eller för stort, är uppsägningstiden kort och det finns alltid möjlighet att hyra ett annat kontor!

Kontorshotellsmarknaden har exploderat de senaste åren och gör det möjligt att ha ett centralt och flexibelt kontor. De ger oftast ett kort hyreskontrakt, istället för de normala tre eller fem åren som vanligtvis är standard vid uthyrning. Det finns så korta uppsägningstider som 1 månad i Stockholmsområdet, men det är vanligare med en tid på 3-12 månader.

Kostnaden är lika olika som på vanliga hotell, det beror mycket på var kontorshotellet ligger och hur stor efterfrågan är. Något som kan vara viktigt att hålla koll på är vad som ingår. Ibland är städning och parkering en självklarhet, andra gånger kan det vara något som inte finns alls. Trots detta är kontorshotell oftast billigare än ett vanligt kontor.

Det finns många fördelar med ett kontorshotell. Inte bara är det flexibelt och sparar dig en massa pengar, det ger också en möjlighet att spendera tid med likasinnade människor och kan ge mycket goda nätverksmöjligheter. Så hör av Dig till Hagalunds Kontorshotell om det låter som något för dig!

Liknande artiklar

Lämna en kommentar